Tripeltrappers

Beste Sportvrienden, en andere natuurlijk ook,

Eerst en vooral willen we  jullie even voorstellen aan de Tripeltrappers:

Een tweetal jaar geleden zijn we met een groepje vrienden beginnen fietsen en beslisten we al snel om een wielertoeristenclub op te richten. We vertrekken iedere zondag om 9 uur aan de kerk van Zonderschot en rijden dan een rit tussen de  70 en 100 km. Aan een sportief tempo van’ samen uit samen thuis’.

Deze zomer hebben we de eerste editie van de Kievit classic om onze kas een beetje te spijzen. We hadden als doel een 500tal inschrijvingen te halen.

Blijkbaar hadden de weergoden die dag ook zin om een toertje te maken want het werd een stralende zomerdag en hebben we niet minder dan 1100 inschrijvingen gehad. De fietsers, jong en oud, kwamen moe maar voldaan over de meet. Gelukkig konden ze hun krachten vlug terug aansterken met een gratis fritje. Een fris pintje kon daar natuurlijk ook niet bij ontbreken. Volledig buiten onze verwachtingen om werd het een meer dan geslaagde eerste editie.  Wij willen graag  alle deelnemers, sponsors en helpende handen van harte bedanken. Hopelijk  mogen we jullie volgend jaar terug verwelkomen.

 

Bij deze willen wij ook alle wielerliefhebbers die zin hebben om met ons mee te fietsen, uitnodigen iedere zondag om 9 uur aan de kerk van Zonderschot. Voor meer info mag u altijd mailen naar kristof32@gmail.com .

Sportieve groeten

De Tripeltrappers

Contactpersoon Tripeltrappers:

Kristof Van Leemput

0496/26.29.10

kristof32@gmail.com