Mountainbike Schotters-Zonderschot

MTB De Schotters is een mountainbike vereniging, die spontaan ontstaan is tijdens ontmoetingen van enkele vrienden die samen gingen mountainbiken op zondagvoormiddag. Elk jaar hebben we enkele activiteiten, in januari een nieuwjaarsdrink - in februari een teerfeest - april / mei een weekend en onze jaarlijkse familiegezinstocht, het laatste weekend van juni.

Elke zondag komen mountainbikers bij elkaar aan de kerk van Zonderschot te Heist-op-den-Berg. Ze vertrekken om 7.45u naar een ingerichte tourtocht die doorgaat in de provincie Antwerpen, Limburg of Vlaams-Brabant. Jaarlijks worden er ook enkele wedstrijden meegereden : Endurance strandrace in De Panne,  VoR te Hallaar, Grand Raid Godefroid te Bouillon,...

Officieel zijn we een onderafdeling van KWB Zonderschot, zodat we niet langer een feitelijke vereniging zijn maar een erkende vereniging onder de noemer van VZW KWB. Onze leden zijn tevens lid van KWB en zijn dus verzekerd tijdens alle groepsactiviteiten die in onze jaarkalender zijn opgenomen.

Bij interesse kan je contact opnemen met: 
Gerry Verbeeck - verbeege@hotmail.com0495 44 62 06
Marino Buts (secretaris) - marino.buts@gmail.com0498 29 81 94