Nieuws

Ardennenwandeling - 17 september

Waar? Ergens in de Ardennen, welke mooie omgeving we gaan verkennen blijft nog even geheim

Wanneer? Vertrek om 7u aan de kerk van Zonderschot, waar we samen met de bus vertrekken richting Ardennen

Wat kan ik verwachten? Na koffie/thee vertrekken we voor een eerste wandeling van ±8 km. Na een lekkere soep vertrekken we voor een wandeling van ±12 km. ’s Avonds genieten we nog samen van een lekker avondmaal.

Weekend Duitsland - 26 - 29 mei

Reeds meerdere jaren gaan wij op weekend met O.H.Hemelvaart. In 2022 zal ons weekend doorgaan op 26 – 27 – 28 – 29 mei 2022 (3 overnachtingen)

 

Deze maal bezoeken wij de omgeving van Rheinland – Pfalz – Weinstrasse .

Wij verblijven in Hotel – Achat Premium Neustadt we bezoeken o.a. Koblenz – Ehrenbreitstein – Freinsheim – Speyer – Bad-Dürkheim – Neustadt – Kloster Eberbach -  Mainz  enz. . 

Meer info zie bijlage

Gezinsweekend 23- 25 september

Na de fijne editie van 2021, zijn we al bezig met de voorbereidingen voor het gezinsweekend van 2022. We zijn van 23 tot 25 september te gast in Duinrell te Wassenaar (Nederland), alom bekend om zijn geweldige attractiepark en legendarisch Tikibad. Duinrell is ook vlak aan de zee gelegen. 

Meer info zie bijlage. Hopelijk mogen we jou en je gezin verwelkomen! 

Badminton: elke donderdagavond

Beste kandidaat badmintonner,

Vanaf donderdag 3 september 2020 start KWB Zonderschot met zijn eigen recreatieve badmintonclub. Deze momenten gaan elke week donderdag van 20 tot 22 uur door in de sporthal van het Heilig-hartcollege te Heist-Station. Iedereen is welkom. Deelnameprijs is €1 per KWB-lid, €2 voor een niet-KWB-lid per avond.