Nieuws

Sonneschotwandeling 17 oktober

Wanneer? Zondag 17 oktober, omstreeks 14u15

Waar? Vertrek aan de kerk van Zonderschot

Wat? Wandeling langs Zonderschotse wegen met aankomst om 17u. Nadien is er voor iedereen kip met champignonsaus en kroketten voorzien. Inclusief een verrassing voor iedere deelnemer

Hoeveel kost dat?

• Volwassenen: 10 euro/persoon

• Kinderen: 5 euro/persoon

• Niet KWB-leden: +2 euro per persoon

 

Meer info in bijlage 

Teerfeest 16/10

Na lang wachten en uitkijken naar is het weer zover: ons teerfeest! Schuif mee met ons aan tafel en geniet samen van een gezellige avond! Op zaterdag 16 oktober nodigt het bestuur en de wijkmeesters jullie allen graag uit voor ons (bijna) jaarlijkse teerfeest.

De menu is nog even een verrassing maar dat maken we doorheen de maand september bekend! Wat vaststaat is dat jullie kunnen genieten van een streepje muziek van DJ Jo.

Praktische informatie:

● Wanneer? 16 oktober, om 18u starten we met aperitief

● Waar? Zaal Withof

Zeg NEE tegen de afsluiting van de Peremansheidestraat

Teken de online petitie:

Nee aan de afsluiting van de spooroverweg in de Peremansheidestraat!

De spoorwegmaatschappij Infrabel wil graag zo veel mogelijk overwegen sluiten. Ze geeft ‘veiligheid’ als argument. En het is natuurlijk ook makkelijker en goedkoper voor hen. Maar het heeft ook een heel groot nadeel: dorpen worden in twee gesneden. En dat is precies wat er nu met Zonderschot dreigt te gebeuren!

Badminton: elke donderdagavond

Beste kandidaat badmintonner,

Vanaf donderdag 3 september 2020 start KWB Zonderschot met zijn eigen recreatieve badmintonclub. Deze momenten gaan elke week donderdag van 20 tot 22 uur door in de sporthal van het Heilig-hartcollege te Heist-Station. Iedereen is welkom. Deelnameprijs is €1 per KWB-lid, €2 voor een niet-KWB-lid per avond.

Tripeltrappers: Coronatocht deel 2

Zojuist kregen we van de overheid te horen dat de corona-maatregelen nog even zullen aanhouden. Gelukkig heeft de veiligheidsraad beslist dat we geen toertjes rond onze kerk moeten rijden, maar ook langere ritten blijven toegestaan. Voor de komende week kunnen we jullie alweer een fietstocht aanbieden onder het gekende concept “Tocht van de week”.

 

We lichten nog even de richtlijnen toe waaraan we ons dienen te houden: