Actie rijbewijs 23 en 30 september 2016 - Lees verder)

Vr. 23 en 30 september Tweedaagse cursus rijbewijs voor begeleiders Organisatie: KWB Heist-statie  Vrijdagavonden 23 en 30 september.  19.30 uur – 22.00 uur Kleine parochiezaal Heist-Statie H. Hartstraat 3 Heist-op-den-Berg (Heist-Station Uw eigen dochter of zoon leren autorijden is nog steeds de goedkoopste wijze om een rijbewijs te behalen. Dat kan naargelang de formule tot 1.200 euro besparing opleveren. Bovendien bewijzen de verkeersstatistieken dat jongeren die met ma of pa hebben leren rijden, tot de betere bestuurders behoren. Dus verhouding ‘prijs kwaliteit’ is zeer goed.

KWB Programma 2016-2017 'Laat van Je Horen' ! Zie 'Lees Verder'

Laat van je horen!                     

Een goed kwb-programma is gevarieerd, biedt inhoud en ontspanning en daagt je uit om deel te nemen. Maar een goed kwb programma is vooral ook een programma op maat van de leden en de buurt! Hieronder kan je aanduiden welke activiteiten jij in onze afdeling wil zien verschijnen en/of aan welke activiteiten jij wil meewerken. En breng gerust een eigen idee aan. De inhoud van de verschillende activiteiten kan je lezen in Raak mei!

Makreelvissen : Zat. 3/9/2016 ; Zie 'lees verder'

Makreelvissen op zee. KWB Zonderschot vaart uit. Op zaterdag 03/09 kan je mee op makreel gaan vissen op de Noordzee. Ervaring is niet vereist, materiaal kan zelf meegebracht worden, of gehuurd aan boord voor €10 per hengel. Vertrek met de bus om 5u00 aan de kerk van Zonderschot. Er kunnen maximum 45 personen mee op deze trip. Snel inschrijven is dus de boodschap. De prijs voor deze trip bedraagt (bij deelname van 45 personen) €40 voor KWB leden en €48 voor niet-leden Indien door slechte weersomstandigheden de boot niet uitvaart, zal dit de dag voor vertrek aan iedereen gemeld worden.

Tags / categorieën: 

Gezinsweekend Oostende 16-17-18 september 'zie verder'

Gezinsweekend : 16-17-18 september 2016

Beste KWB-er,

Zoals ieder jaar trekken we er in september een weekendje op uit met de KWB. Dit jaar werd er gekozen voor Oostende “verblijfcentrum Duin & Zee”.  Het is prachtig gelegen op amper 50 meter van duinen, zee en strand. De tarieven voor het weekend in vol pension

Kinderen -2j.                     gratis

+2j.   -6j.                              € 65                      

+6j. -12j.                             € 75

Tags / categorieën: